الأربعاء، 2 سبتمبر 2015

طريقة جديده و شيك لاستغلال البرطمانات من مطبخى

كلنا عندنا برطمانات فى المطبخ كتير لا نستغلها صح بعضنا بيرميها و البعض الاخر بيستخدمها بس شكلها بيكون مش جمالى و بتشوة شكل المطبخ 
كمان كلنا بنعانى من بواقى الحاجات فى الاكياس مثل الرز والمكرونة والسكر
كمان ارتفاع اسعار علب التوابل الزجاجية و تكلفتها على البعض فاحنا ممكن نستخدم بدالها البرطمانات
وهنا من مطبخى حقدملكم طريقة جديده وديكورية وشيك لاستخدام البرطمانات
 انا استخدمت البرطمانات فى كل ركن فى مطبخى
بعد ان غسلتها طبعا وازالت منها الورق اللاصق عليها بنقعها قليلا فى ماء دافىء ثم ازالتة وان لم يزول معكى بسهولة استعملى سلك مواعين ناعم

و اليكم الصور من مطبخى لترتيب البرطمانات واستعمالها

هذه الصورة لبرطمانات النسكافية  للحبوب التى تحتاج لبرطمنات متوسطة الحجم


هذه لبرطمانات عسل نحل تم استعمالها للحبوب المحتاجة عبوات كبيرة مثل الفول والارز
الارز كل كيس افتحة يتبقى منة كوب اقلبة فى البرطمان و المرة البعدها افتح كيس اخر واخذ كميتى وما يتبقى اقلبة فى البرطمان الى ان يتكون الكمية التى احتاجها استعملهم




وهنا الملح والفلفل و والشطة و الكمون



 و هنا برطمانات نوع معين من المربة مستطيلة الشكل غسلتها واستعملتها للتوابل المتنوعة



و هنا ايضا برطمانات مستطيلة من نوع من انواع المربة  استعملتها للسكر و الشاى والكريمر والنسكافية طبعا بقلبهم من البرطمانات الكبيرة و العبوات الكبيرة بتاعتهم علشان يكون ليهم نفس الشكل والمقاس علشان المظهر الجمالى



ارجو ان يكون عجبكم الموضوع
إيفت حكيم

0 التعليقات:

إرسال تعليق